29 sept.weblogmeeting 2013!…..

….Het is tien minuten voor half zeven als de wekker gaat, je gaapt en rekt je uit en denkt waarom zo vroeg!…..Dan weet je het ineens weer, het is vandaag de dag van de weblogmeeting ….leuk…. dus ogen open en hup onder de douche, maar dan…voel je dat het vandaag jou dag niet is en je niet goed in je vel zit?…?….? even speelt door je hoofd om af te bellen, maar kom op het wordt vast een  gezellige dag net zoals de voorgaande weblogmeetings die door Melody georganiseerd werden.
Je hebt afgesproken met dochter Karin, die ook meegaat, om kwart voor acht bij haar te zijn en  kwart over acht zal je bij Melody thuis zijn waar Geesje ook komt om daarna samen naar Arnhem te rijden met Melody achter het stuur.
Bas (de zoon van Melody) en zijn vriendin gaan ook mee, Bas zal ook rijden, want we gaan gezamelijk Corrie nog uit Smilde  halen.  Na enige “omwegen”   😉  komen we zonder kleerscheuren in Arnhem aan waar de andere webloggers al op ons staan te wachten.
Na elkaar hartelijk begroet en kennis gemaakt te hebben met degene je nog niet kent gaan we de dierentuin in waar een gids ons meeneemt en verteld over de fascinerende onderwaterwereld een ontdekkingstocht in de oceaan van het Indopacifisch gebied, waar de mooiste de vreemdste en spannendste zeedieren leven……….
…..Daar gaat het mis…. je loopt daar zonder een straaltje buitenlicht en buitenlucht  tussen en onder het water met alleen dikke glazen wanden en donkere muren!….
Gelukkig loopt dochter karin in de buurt en vertel je haar dat je je niet goed voelt….. want je wilt verder niemand het fantastische gebeuren wat iedereen te zien en te horen  krijgt van de gids niet ontnemen door de aandacht te trekken!….
Je bent met Karin naar buiten ‘gelopen’ waar je weer frisse lucht krijgt en na even daar gezeten te hebben kunnen we ons weer bij de groep aansluiten die inmiddels al aan een goed gedekte tafel zijn aangeschoven.
Het is een geweldige lekkere en gezonde lunch!…
Na de lunch kan iedereen op eigen gelegenheid of met een groep(je) door het park wandelen en de prachtige dieren bewonderen.
…Je hebt de middag  grotendeels met dochter Karin door het park gewandeld omdat het veilig voelde en je jezelf kon zijn door te gaan en staan waar jij je goed bij voelde… zo nu en dan kwamen we een paar weblogmensen tegen, wat ook weer erg leuk was….. 16.00 uur is er weer met elkaar afgesproken op het terras bij de ingang om gezamelijk af te sluiten met een kop koffie, thee of een andere lekkere versnapering.
Ieder heeft naar eigen belevenis  Burgers Zoo als zeer prettig, leuk en gezellig ervaren zie de foto’s van de webloggers die er een prachtige reportage van hebben gemaakt!….
Na een zeer geslaagde dag neemt iedereen hartelijk afscheid van elkaar waar de één nog weer het park in gaat (omdat het tot zeven uur open is) de ander naar het hotel gaat waar ze logeren ,weer een ander de trein naar huis pakt en weer een ander de auto pakt  om weer naar huis  te rijden.
Na een ontzettend goed georganiseerde weblogmeeting van Melody ….we zijn ook niet anders gewend van haar 😉 ….komen we moe maar voldaan thuis.

…..Bedankt voor alles Melody!.
…..Ook Bas bedankt voor het meerijden!.

Liefsss, Hanny en vast ook namens Karin 😉

Advertenties

9 thoughts on “29 sept.weblogmeeting 2013!…..

 1. Uiteraard weer graag gedaan…. alle inzet is meer dan beloond toen ik al die stralende gezichten zag aan het eind van de middag, maar ook tijdens de rondleiding en later toen we ‘apart’ onze gang gingen en we mensen tegenkwamen. Dat vind ik zelf zo fijn te bemerken!

  Kortom… niet mij bedanken maar bedankt worden door mij 😉
  Jullie waren er weer bij en dat maakte mij (en vele anderen) erg blij!

  -x-x-x-

 2. Wat kun jij e.e.a. fantastisch beschrijven. Kan me best voorstellen, dat je in die donkere, benauwde ruimte even helemaal niet goed werd. Gelukkig dat je je dochter mee had. Ikzelf ben heel gelukkig, dat ik de hele dag zonder “kleerscheuren” doorgekomen ben. Maandag wel op apegapen, maar dat moet je er dan maar voor over hebben.
  Ik vond het heel fijn zoveel blogsters te ontmoeten, en zeker, dat ik jou opnieuw zag. Genotenj!

  • Zo had ik enorme bewondering voor jou Corry…..dat je erbij was, dat je zo blijmoedig was, dat je zoveel positieve “energie” uitstraalde, terwijl je dit toch allemaal deed zonder jouw Johan!…
   Nogmaals ontzettend fijn dat je er bij was Corry.
   xxx

 3. Pingback: Melody Music » Blog Archive » Weblogmeeting

Spreken is Zilver, Zwijgen is Goud. Zo leuk.... dat jij mij bezighoudt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s