Ben je er weer ???????

Daar is ze weer….

Eerder schreef ze over haar negatieve celletjes, en haar positieve celletjes….ze waren vrienden geworden.
Helaas…. de negatieve celletjes, hielden zich niet aan hun woord, ze treiterden de positieve celletjes, die toch nog niet zo heel sterk bleken te zijn.

Het voelde niet goed voor haar, er moeten nog niet te veel opstakels op haar weg komen, want gegarandeerd dat ze daar over struikelt en plat op haar "snuffert" gaat.
Eerder deed ze er heel lang over om weer overeind te komen, nu klautert ze al sneller overeind, maar heeft dan toch weer behoorlijk veel tijd nodig om te zeggen …hier ben ik weer…

Maarrrr …hier is ze weer… wetende dat de negatieve celletjes nog steeds op de loer liggen, dus het blijft uitkijken.

Officieel heeft ze nu ook haar laatste "werkdag" gehad  (na anderhalf jaar, om gezondheidsredenen uit de roulatie geweest te zijn, heeft ze er zelf een punt achter gezet)
Na achtien jaar met veel plezier in de mode  gewerkt te hebben met  leuke, lieve collega’s valt het haar toch zwaar om afscheid te nemen….het echte afscheid moet nog komen…dat is nog een verrassing, dat is toch ook weer heel erg………….leuk………….

Ze gaat nu eerst met manlief nog en paar weken uitwaaien op het eiland Texel  fietsen als het weer het toe laat en wandelen, want dat is toch nog steeds het beste medicijn voor haar.
Het hoofd schoon/leeg laten waaien…weg met die negatieve cellen ….

                                 ………..Ze wil er weer helemaal zijn……….

Advertenties

10 thoughts on “Ben je er weer ???????

 1. Ik sluit me bij de voorgangers hier aan hoor!

  Ik geef je een vette knuffel mee, stop m in je hart en in je hoofd, en als je m nodig hebt pak m er gewoon ff uit, vergeet niet om m weer terug te stoppen want je kunt hem eeuwig blijven gebruiken!

  Knufffffffxxxxx

  Mel.

 2. Knap dat je zelf het besluit genomen hebt te stoppen met werken en fijn dat je collega’s nog een echt afscheid voor je organiseren. Ik wens je een fijne tijd op Texel, kom lekker bij en laat je hoofd lekker leegwaaien. Die negatieve celletjes gaan uiteindelijk echt weg, komt helemaal goed.

  Liefs,

  Liane

 3. Negatieve cellen doen alsof ze stoer zijn, maar jij laat je niet imponeren, dat blijkt wel uit het dappere besluit dat je al genomen hebt. Blijf vooral geloven in jezelf; sterk genoeg om door het imago van de negatieve celletjes heen te prikken!
  Doe ze de groeten op Texel!

 4. @ Melody: Kreeg een belletje met een teleurgestelde Hanny, geen mogelijkheid tot een internetmoment of nieuw stukje. A.s woensdag zijn ze erweer en ze heeft weer zin om lekker thuis aan te rommelen, goed teken!

Spreken is Zilver, Zwijgen is Goud. Zo leuk.... dat jij mij bezighoudt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s