toch een beetje oma ??

Geen oma !!!….beetje oma ?….

Ik ben geen oma van kleinkinderen maarrrrr…..
Mijn kinderen hebben dieren, hondekinderen en kattekinderen, waar ze dol op zijn en waar ik ook erg gek op ben, zelf heb ik ook zo’n lief klein hondemormel….
Dus pas ik niet op kleinkinderen maar op …dierenkinderen…
Zo gingen oudste dochter en haar lief een paar dagen uit… ze nemen bijna altijd hun hondekinderen mee, maar deze keer was dat wat moeilijk en mochten lief en ik op…Barto en Shooter….passen.
Ze waren nog nooit samen bij ons geweest dus ??????????

Hallo ik ben Barto…hallo en ik ben Shooter…
Gaan jullie mee genieten van onze logeerpartij bij oma en opa ?…

Wij maar denken dat we weer lekker uit zouden gaan met onze baasjes werden we gedropt bij oma en opa…
We vonden het eerst niet zo leuk,  maar we mochten het hele huis verkennen , en overal onze neus in steken…nou ja overal…niet in de kelderkast waar echt lekkere dingen in stonden ( o.a. chips en dropjes !!!) maar ook lekkere koekjes.

We werden aan de riem uitgelaten… bij onze baasjes mogen we bijna altijd los lopen maar oma was bang dat we dan zouden weglopen, of onder een auto zouden komen, nou ja zeg …zo dom zijn we toch ook weer niet.  Dus dat werd niet rennen… maar lopen dat deden we wel veel vier keer op een dag dus onze energie konden we wel kwijt.
Weet je wat super was…oma heeft een grasveldje  waar wij heerlijk in konden ravotten maar we gingen ook flink tekeer in de tuin , de lampekapjes van de tuinverlichting vlogen ons achterna omdat we er niet …omheen… renden maar leuker was om er …overheen… te rennen, oma zag het wel maar ze zei er niets van viel dat even mee.

De eerste nacht was ook vreemd voor ons, wij moesten in de gang op onze kussens slapen en Sam dat kleine mormel van oma mocht met mand en al naar boven…was hij gewend zei hij…
Maar trap lopen was ons ook niet vreemd dus wij er ook achteraan,  werden we toch mooi weer naar beneden gestuurd, oma ging nog wel even mee en kregen we er ook nog een lekker kussen bij.
De deuren bleven daarboven op en kier staan, voor ons weer een kans…althans voor mij (Barto) Shooter had de moed opgegeven en ging slapen.
Sam vond het ook wel interessant en ging  kijken waar wij waren en sloop stilletjes naar beneden en ik (Barto)ging naar boven…ja die mand van Sam …wel klein maar ik mag graag in kleine mandjes liggen dus… hmmmm dat lag prima, Sam lag vast op mijn kussen beneden goed geregeld dus,…. slaaaaaaapen….
De volgende morgen bleek dat Sam zich s’nachts tegoed had gedaan aan onze brokken terwijl hij een streng dieet heeft met speciale brokken,  zooooo… dat hebben we geweten zeg, s’morgens toen we werden uitgelaten deed Sam anders niet dan poepen en wij maar wachten tot hij klaar was, verder de dag met uitlaten weer hetzelfde liedje, poepen…poepen…poepen

Wij houden ervan om geknuffeld te worden, daar zijn we niet tekort in gekomen oma had handen te kort, zat ze op de bank was het… bingo… wij met z’n drieen bij haar,maar ik (Shooter) hou er niet van om zo dicht bij dat kleine jaloerse mormel Sam te liggen die zich overal tussen wurmde, ik ging dan voor de bank liggen of zitten met mijn kop op oma haar schoot, en oma maar aaien en knuffelen.
Aan lezen, puzzelen, computeren kwam ze niet toe daar zorgden wij wel voor…
Wij vonden de logeerparij erg gezellig, en willen best nog wel eens logeren bij oma en opa.
.

Zo het ging dus geweldig goed met de hondekinderen en erg leuk .
Grappig was dat ze erg op geluiden reageerden wat ze niet kenden b.v. de klok die om het half uur sloeg, post die door de brievenbus werd gegooid (hun baasjes wonen boven) .
Al met al super geslaagd…..
Dus toch een beetje oma ??….

Advertenties

3 thoughts on “toch een beetje oma ??

  1. Hahahaha Shooter en Barto aan de riem????? waarom zag ik oma al in spagaat liggen (hmmmmm daar ruikt het lekker maar daar ook) of oma vast gebonden aan de lantaarnpaal omdat ze rondjes eromheen draaien???
    Bedankt oma, ik had weer een grijnsmomentje 😉

Spreken is Zilver, Zwijgen is Goud. Zo leuk.... dat jij mij bezighoudt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s